Nejnovější recenze ze sekce Přípravky pro péči o řasy a obočí
Nevěřila jsem,dokud jsem nevyzkoušela. První měsíc používání bez výsledku,ale pak řasy začaly krásně narůstat. Mám téměř jednou takové,je pravda,že před tím jsem měla “pár chlupů”. Oči nepálí ani v případě,že se do nich sérum dostane. Jedno balení mně vydrželo 5m při každodenním používání,což jsem také nečekala. Nyní jsem si koupila druhé balení,protože si už nedovedu představit mít zpět,to co před používáním.
Kupuji opakovaně, stačí každý večer natřít a výsledek se brzy dostaví. Řasy jsou mnohem delší a tmavší. Za mě super, budu kupovat i nadále, vydrží dlouho, určitě minimálně 2 měsíce.
- Opravdu funguje
- Výsledky do několika týdnů
- Podporuje růst obočí
- Zvýrazňuje barvu
- funguje
Synouvelle Cosmetics Lash & Brow Activating Serum vysoce výkonné sérum pro dlouhé řasy a plné obočí 5 ml
Zatím aplikují cca týden. Výsledky se začínají dostavovat. Řasy působí hustěji a pevněji. U jiných ser stejný účinek až po měsíci, zde během ani ne týdne. Těším se na konečný výsledek. Zatím nejsilnější sérum bylo hairplus, ale věřím, že synouvelle bude mít ještě lepší výsledek -soude dle momentálního stavu řas.
- Opravdu funguje. Používám produkt celkem pravidelně jako "udržovací" péči.
Hustý,dobrá cena
Nevýhoda-drahé, zda výhoda se pozná po čase.
Fajn výrobek.... uvidí se účinek na růst řasů
Sérum funguje, jen je třeba se obrnit trpělivostí. Výsledky se začaly objevovat až po více než dvou měsících. Řasy sice neztmavly (jsem světlý typ a zůstaly světlé), ale jsou delší a zřejmě i o něco hustší.
Doporučuji tento produkt
Je to zázrak- spokojenost. Objednávám opakovaně.
vyhovuje mi
Produkt rozhodně funguje. Po skončení kúry, řasy nevypadnou. Stačí jen občas použít serum, aby řasy zůstaly stále dlouhé.
Rozhodně doporučuji.
Poprvé jsem viděla výsledky séra na kolegyni a poté, co jsem si serum vyzkoušela sama, nedám na něj dopustit.
- dle recenze očekávám s produktem spokojenost ...zatím zkouším....
Hairplus FacEvolution Growth Serum for Eyelashes and Eyebrows růstové sérum pro řasy a obočí 4,5 ml
trtkovakatarína
Přidáno: 1. července 2024
(naposledy upraveno 1. července 2024)
Zakoupeno v skinso.cz
už jsem 1 balení spotřebovala tak čekám výsledky!
moje 3 kamarádky mají již //závoj řas//!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Super produkt, doporučuji
Používám podle návodu - výborný účinek.
- Opravdu funguje a řasy prodlužuje
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »