Nejnovější recenze ze sekce Přípravky pro péči o řasy a obočí
Už na výsledky po tom ako budem aplikovať dlhšiu dobu
- Řasy se prodlouží a zhoustnou
Řasy se prodlouží a zhoustnou
- Funguje
Produkt se snadno používá a balení je celkem velké vzhledem k tomu jak malé množství stačí jednorázově použít. Navíc opravdu po používání vidím rozdíl. Řasy jsou delší a hustší.
- Za mě super sérum, dávám jen na řasy a krásně mi houstnou.
- Používám asi tři týdny..
- Funguje skvěle i jako primer pod řasenku, tak ho také používám
Opravdu mi znatelně povyrostly řasy.
Jsem spokojená s produktem. Použila jsem ho již opakovaně. Toto balení není moje první zkušenost.
Používám produkt přes tři měsíce a obočí se zlepšilo tak o 60 %. Jsem spokojená a budu v aplikaci pokračovat.
Chci věřit že funguje
- Zřejmě mám alergii na některou složku obsaženém v séru. Oteklé oči, rudé a bolavé. Konzistence výrobku v pořádku, nestéká. U obočí dorůstání chloupků v menší míře ano, u řas nepociťuji účinek. Používám přes týden, dle návodu.
Sérum používám již několik let a je to nejlepší věc, kterou jsem mohla objevit.Řasy jsou silné, zdravé a nevypadávají tak moc. Navíc sérum používám i přes den pod řasenku. Řasy se mi tak více prodlouží a řasenka zůstává na svém místě. 100 % doporučuji
- řasy jsou po něm přirozeně delší a hustší
Jsem se serém naprosto spokojená! Používám ho asi měsíc a už teď pozoruju změnu k lepšímu. Dokonce si všimly i kamarádky, že mám delší řasy.
di ANGELO No.1 Lash sérum pro růst řas s patentovanou technologií na prodloužení řas 6 ml
Lenka Němcová
Přidáno: 7. února 2022
- Ze začátku část řas opravdu povyrostla
- neštípe
- téměř žádný efekt
Sérum používám přibližně 5 měsíců. Během druhého měsíce mi část řas (hlavně spodní a na horních vnější) opravdu trochu narostla. Bohužel to bylo vše. Čekala jsem, že se mi efekt projeví na všech řasách, ale ani po několika měsících se tak nestalo. První tři měsíce jsem poctivě mazala dvakrát denně. Poté už jen jednou denně. Řasy se opět vrátily na původní délku. Ze séra jsem zklamaná a určitě už si nebudu dokupovat další balení.
- krasne baleni
- produkt se velmi dobre nanasi
- jemny šteček je fantasticky na potirani viček u korene řas, jeden z nejlepsich co jsem vyzkousela
- serum nestipe ani na vičkach ani jinde v okoli oci, vička nejsou napuchla ani jinak podrazdena
- pouzivam vice jak mesic a rasy jsou delsi, hustší zrejme extremne nejsou, alety kratke nebo polamane povyrostly a jsou tim padem videt a dobre se na ne nanasi rasenka a dlouhe se jeste prodlouzily a zpevnily.
Se serem na rasy a oboci jsem spokojena.
o.k
Aplikátor je tenounky štěteček, uplne mi nevyhovuje, jinak příjemný, nestipe.
Hezká a rovná linie.Dobře se nanáší a drží.
Skutečně funguje, pod řasenku je skvělý, aplikují i na noc. Hezky upraví i oboči a mám pocit, že i tam má efekt. Objednám znovu.
- Produkt mi doporučila kamarádka a byla a jsem skutečně spokojená. Výsledek se dostavil asi za 21-25 dnů.
- Je tu opravdu dobrý poměr mezi cena a výkon. Ve srovnání s obdobnými produkty je tento produkt cenově dostupnější.
- Nevýhodu nevidím.
Užívám teprve pár dní. Vaše přípravky jsou velice chutné. Sérum na řasy oči nedráždí a dobře se nanáší. Výsledky zatím nejsou vidět, ale určitě budou. Děkuji.
- Super, funguje a za rozumnou cenu.
Skvělý produkt, doporučuji.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]