Nejnovější recenze ze sekce Přípravky pro péči o řasy a obočí
- Funguje, ale výsledek je vidět za několik měsíců.
- Obočí je potřeba vyživovací setrvale
- Výrobek je drahý, ale 1x denně vydrží 6 měsíců.
Doporučuji.
- Produkt mám vyzkoušený a jsem spokojená
Po serum jsou ráno řasy opravdu hezké i na pohled ale bohužel mi dráždí oci
super sérum, můžu jen doporučit
Vše rychle, spokojenost velká.
deNatura Růstové sérum na řasy 3 ml
Přidáno: 4. října 2024
(naposledy upraveno 4. října 2024)
Zakoupeno v www.denatura.cz
- Opravdu funguje
- Již po měsíci jsem viděla změnu
- Vše funguje tak jak má.
Synouvelle Cosmetics Lash & Brow Activating Serum vysoce výkonné sérum pro dlouhé řasy a plné obočí 5 ml
- Používám již dlouho a jsem spokojena. Řasy jsou pořád dlouhé.Doporučuji všem co chtějí mít mrkací kukadla.
Špičkový produkt, používám pravidelně s výbornými výsledky.
- Toto sérum mi nevyhovuje, na řasách vytvoří divný lepivý povlak, i na obočí, pak se to drolí.
- Řasy zahustí, musí se používat delší dobu.
- Skvělá cena
- Prodlužuje řasy
- prodlužuje řasy
- Sérum opravdu funguje. Vydrží na cca 4 měsíce, při použití 2x denně. Koupeno podruhé.
- opravdu funguje
- Využito k namichání barvy na obočí, kvalitní
- Plní to, co bylo slíbeno
Skvělé sérum, konečně mám krásné řasy, poprvé v životě narostly do podoby mrkací panenky, jsou krásně natočené. Zůstaly světlé, ale jelikož jsem blond, nečekala jsem, že budou černé. Doporučuji, sérum sedlo i mým citlivým očím.
deNatura Růstové sérum na řasy 3 ml
Přidáno: 12. září 2024
(naposledy upraveno 12. září 2024)
Zakoupeno v www.denatura.cz
- snadná a rychlá aplikace
- přírodní složení
- vyšší cena
- je třeba být trpělivý - výsledky se dostaví až za delší dobu
Nikdy jsem si žádné sérum nekoupila - nevěřila jsem, že by to mohlo opravdu fungovat na moje krátké světlé řasy, ale vážně funguje! Používám sérum každé ráno a večer a mám řasy hustější a delší minimálně o 1/3 původní délky. Sice si člověk musí počkat 1-2 měsíce, než uvidí první výsledky, ale opravdu to stojí za to!
Jeste nemuzu napsat zadny nazor jelikoz serum mam druhy den. Ale jedinne co muzu napsat je, ze po nem neslzi oci a dobre se nanasi
- opravdu viditelné výsledky
- sérum nedráždí oči
- po 2 měsících si výsledku všímá i okolí
- řasy jsou tak dlouhé, že mi občas vadí v brýlích, když o ně šmrdlají :-D
Sérum je boží. Měla jsem velmi krátké řasy a po 2 měsících používání je ze mě mrkací panenka. Už i okolí mě z blízka studuje, zda ty řasy opravdu nemám nalepené :-) Jsou viditelně delší a tmavší. Oči mám dost citlivé, ale sérum mě nikdy nedráždilo. Takže za mě maximální spokojenost a všem ho všemi deseti doporučuji.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »