Nejnovější recenze ze sekce Přípravky pro péči o řasy a obočí
Mám super hezké dlouhé řasy, opravdu funguje a už si koupila podruhé, doporučuji!
+ používám pravidelně a funguje bezvadně
- funguje
Synouvelle Cosmetics Lash & Brow Activating Serum vysoce výkonné sérum pro dlouhé řasy a plné obočí 5 ml
- Snadná aplikace
- skutečně funguje a nepálí
- Pro mě naprosto bezkonkurenční.
- Viditelné výsledky již po týdnu
- Super aplikátor
- Řasy jsou hustší, delší a tmavší
- Po prvním použití jsem se ráno probudila s naprosto oteklými výčky a bělmo jsem měla krvavé. Oči mě pálily a řezaly. Vypadala jsem příšerně.
- Žádné nejsou!!!
- Zdraví škodlivý. Jak někdo může prodávat něco co způsobuje takové příšerné reakce?!
Pokud chcete vypadat hned po prvním použití jako angorák nebo aby se na vás lidi dívali jako byste byli infekční se zánětem spojivek , VŘELE DO TOHO!
Řasenku kupuji opakovaně a jsem spokojená. Jsem blondýna a mám jemné vlasy i řasy. Podkladová řasenka mi řasy jemně obalí a normální řasenka se pak lépe chytá.
Zatim jsem pouzila cca 3x. Takže hodnotit, zatím nebudu.
- řasy jsou hustší a delší
- zanechava biely povlak
- Kvalitní sérum, které 100% funguje!
Synouvelle Cosmetics 2.0 Lash & Brow Activating Serum Extra Sensitive vysoce výkonné sérum pro dlouhé řasy a plné obočí 5 ml
Na nejakou slozku produktu mam zrejmne alergii. Po naneseni produktu jsem mela 2 dny velke problemy, bolesti oci atd.
To je skvělý podklad pod řasenku, zhustí a prodlouží a řasy opravdu vypadají, že jsou v lepší kondici.
Obočí pomalu tmavne, ale jak je uvedeno, chce to čas, je to přírodní barvivo - hena.
- jemná vodička
- snadná aplikace
- funguje naprosto skvěle na řasy a obočí
- trošku štípe v oku, když se do něj trošku víc dostane
Ač je to k nevíře, tento výrobek opravdu funguje. Já poznala rozdíl v délce řas přibližně do týdne, známí asi za měsíc.
Domnívám se, že přípravek funguje, ale až za nějakou dobu budu moci potvrdit dnešní domněnku.
- Opravdu funguje, řasy jsou viditelně delší a hustší
Cena (ovšem při delším používáním stačí používat každý druhý den, balení tak vydží déle)
Používám již delší dobu a 100% to funguje .
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »