Nejnovější recenze ze sekce Přípravky pro péči o řasy a obočí
- Koupeno se slevou
- Nefunguje, předražené
S výrobky od Veniry jsem vždycky spokojená a proto jsem se těšila na toto sérum na řasy, když bylo o 1000kc zlevněné, neváhala jsem, ale bohužel, vyhozené peníze. Po deseti dnech žádný rozdíl, po měsíci tak možná, něco malinko, aby se neřeklo, ale rozhodně žádný zázrak. Mám zkušenost s jiným sérem, kde mi řasy po měsíci vadily o brýle, jak narostly, to se tady říct rozhodně nedá. Za ty peníze nestojí a nefunguje, jediná útěcha je, že jsem to koupila se slevou. Za mě velké zklamání.
- Zatím užívám kratce
- Docela mne zarazilo, ze při objednavce 3/23 přišlo 3 měsíční serum s expirací do 7/23. Kdyby byla uvedena takle krátká doba v popisu, určitě bych neobjednala…
- spokojenost
Kupuji pravidelně, mám jemné řasy, takže jako základ mi vyhovuje.
Zatím nevím, jaký bude výsledek. Musí se používat zřejmě delší dobu.
Synouvelle Cosmetics Lash & Brow Activating Serum vysoce výkonné sérum pro dlouhé řasy a plné obočí 5 ml
- Vydrží dlouho
- vyzkoušeno dříve, viditelné výsledky
tianDe vyživující sérum na řasy 5 ml
Registrovaný uživatel
Přidáno: 2. března 2023
(naposledy upraveno 19. června 2023)
- Zatím nic
- Tak nevím, používala jsem poctivě víc jak dva měsíce ráno i večer a absolutně žádné výsledky. Ani u řas ani u obočí. Za mě vyhozené peníze :-(
Před rokem jsem měla sérum jiné značky také velmi dobře hodnocené. Sice bylo takřka třikrát dražší, ale už po měsíci byly řasy dlouhé jako u mrkací panny.
- funguje
Používám již velmi dlouho, pod řasenku ideál, řasy jsou hustší, delší.
Po aplikaci séra 2x delší řasy a hustší obočí. Za mě naprosto super.
Přidáno: 24. února 2023
(naposledy upraveno 24. února 2023)
Zakoupeno v Synouvelle.cz
- Extrémna sila
Používám teprve pár dní, tak na hodnocení je brzy, ale vybrala jsem podle doporučení.
I přes docela krátkou dobu mám pocit, že přípravek zabírá.
Používám týden, na výsledky je třeba vyčkat, ale jako atopik jsem nezaznamenala žádnou negativní reakci po aplikaci, což je skvělé.
Produkty opravdu fungují, používala jsem již před časem a nyní jsem se k nim vrátila. Jsou prostě skvělé.
- funguje
Kupuji opakovaně, vydrží mi dlouho a opravdu účinkuje.
- Zatím používám týden , ale už vidím první výsledky, řasy jsou víc vidět, čekám na výsledek.
Produkt krásně zabalený, první koupě, zkouším a po týdnu vidím malé první výsledky, uvidíme za 14 dní, snad to bude jen lepší.
Používám ho už více než měsíc na obočí a řasy. Moje řasy jsou silnější a zdravější. Obočí trochu zesílilo a vypadá krásněji. Tento efekt je však velmi, velmi malý. Možná by to mělo trvat déle.
Nedráždí oči.Používám jen chvíli,tak snad mi po něm řasy zesílí.
- snadná aplikace, viditelný efekt