Nejnovější recenze ze sekce Přípravky pro péči o řasy a obočí
- Zvýrazňuje barvu obočí
- Pomáhá s růstem obočí
- Nedráždí
- Po měsíci užívání jsou řasy delší a hustší. Za mě doporučuji.
Doporučuji! Po měsíci užívání 1x denně viditelné výsledky. Řasy delší a hustší. Nepozorovala jsem žádné vedlejší účinky.
- Opravdu funguje a řasy prodlouží
Sérum předčilo očekávání, funguje skvěle, doporučuju. Určitě vyzkouším i další produkty.
vidim zmenu, rasy jsou hustsi a zdravejsi
Synouvelle Cosmetics Lash & Brow Activating Serum vysoce výkonné sérum pro dlouhé řasy a plné obočí 5 ml
- Je to gel, ne voda, takže netece do očí
- Nevyhovuje mi aplikátor, mohl to být stetecek
- Po téměř dvou měsících nic moc výsledky
- Řasenka k nákupu je nepoužitelná
Píšu recenzí až po téměř dvou měsících používání. Sérum už si nekoupím, řasy mi vůbec nezhoustly a délka je sotva znát. Přijde mi, že tam toho už moc nemám. Používám i na obočí a tam se taky nic nestalo. Takže celkově jsem zklamaná. Když náhodou zateče do oka, štípe jak čert.
- Nejlepší sérum, opravdu pomáhá
Vynikající, řasy jsou prodloužené, zpevněné.
Dá se nejen na řasy, i na obočí.
- Snadná aplikace
- Dá se použít jako sérum anebo jako podkladová báze pod řasenku.
- Žádný zázrak, ale neurazí.
Sérum na řasy používám asi měsíc a půl a jsem maximálně spokojená. Dolní řasy dorostly, měla jsem tam mezery a horní řasy se prodloužily a zhoustly. Za mě super !
S obchodem i s výrobkem jsem spokojená, zatím používám teprve týden, takže výsledky ještě nejsou znát.
velká spokojenost
- Funguje
Kupuji opakovaně, sérum opravdu pomáhá, řasy mám o dost delší a méně mi padají
- Opravdu funguje a nedráždí oči
Bohužel používám méně než týden, takže nemohu produkt zhodnotit. Ale doufám..
Po měsíční aplikaci séra na řasy 1x denně vidím, jak se řasy krásně prodloužily a natočily. Velice kladně hodnotím, že sérum vůbec v očích nepálí i když mám velmi citlivé oči.
- Řasy přestaly vypadávat
- Řasy se přestaly lámat
- Narostly delší i hustější
- Jsou zregenerované
- Sérum funguje
- Tmavá víčka po séru
Toto sérum kupuji a používám již delší dobu.Svoje řasy jsem měla vždy dlouhé,hustější ,ale zároveň jsem je měla hodně suché ,polámané a vypadávaly mi .Díky tomuto séru,mám řasy zregenerované,nevypadávaji,nelámouse ,zhoustly a narostly ještě delší ….Doporučuji
- rychlá účinnost
- jednoduché nanášení
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »