Nejnovější recenze ze sekce Přípravky pro péči o řasy a obočí

Ověřený zákazník Testuj.to Zuzana

• Prodloužení řas
  • Snadné nanášení
  • Rychle schne
  • Pálí
  • Svědí

Sérum na řasy jsem využívala po dobu něco málo přes 8 týdnů. Musím podotknout, že změna je patrná převážně ve zvětšené délce řas. Co se týče hustoty, efekt není zcela výrazný, alespoň v mém případě. Mám přirozeně světlé řasy, takže vyniknou až po nalíčení. Nanášení produktu je snadné a rychle schnoucí. Nicméně jedním z hlavních nedostatků tohoto výrobku je pálení po aplikaci. Zjistila jsem, že k tomu nedochází, pokud nemám na obličeji další kosmetické produkty (krém, sérum), ale pro mou suchou pleť je to nezbytnost. Myslím si, že pro jedince s citlivou pokožkou může nastat riziko pálení a svědění.

deNatura Růstové sérum na obočí 3 ml

deNatura Růstové sérum na obočí 3 ml

Ověřený zákazník www.denatura.cz Marie

Přidáno: 18. listopadu 2023

(naposledy upraveno 14. prosince 2023)

Doporučuje produkt
  • přípravek používán krátkou dobu na výsledek se musí ještě počkat

deNatura Růstové sérum na řasy 3 ml

Ověřený zákazník www.denatura.cz T.

• Dokonale funguje

K séru na rasy jsem byla velmi skeptická a bála jsem se alergické reakce. Tento produkt jsem používala po dobu 2 měsíců a už byly videt krásne výsledky. V současné době mám již třetí balení, rasy jak mrkajici panenka a nehodlám s tím jen tak skoncovat :)

Ověřený zákazník Testuj.to Gabriela

• Jednoduchá aplikace
  • Praktické balení
  • Tmavší řasy
  • Delší a hustší řasy
  • Na výsledek si musíte počkat 5 týdnů

Výsledky se dostavil asi po pěti týdnech. Pozoruji delší, hustější a tmavší řasy. Jsou pevnější a nepadají. Aplikuje se vždy před spaním v tenké vrstvě. Spotřeba je minimální takže balení vydrží dlouho. Už nemusím používat kleštičky protože se řasy pěkně stáčí nahoru.

Ověřený zákazník Testuj.to Klára

Nedoporučuje produkt
  • příjemná, jemná vůně, přípomínala vůni jasmínu a medu
  • jednoduchá a přesná aplikace
  • praktické balení a zajímavý design
  • podráždění pokožky, nemožnost dlouhodobého používání

Sérum má velmi příjemnou vůni a skvěle se aplikuje. Bohužel mě osobně sérum velmi intenzivně štípe na víčkách po dobu několika minut. Nemám žádnou alergii ani zvýšenou citlivost na jiné produkty. Zkoušela jsem to vydržet, ale nakonec jsem se rozhodla s používáním přestat z obav o zdraví svých očí. Chtěla jsem využít alespoň na zahuštění obočí, ale i tam sérum štípalo.

Ověřený zákazník Testuj.to Karolína

Doporučuje produkt
  • Malý, kvalitní a praktický obal
  • Jednoduchá aplikace
  • Oči po nanesení nepalí
  • Ihned se vstřebá
  • Pokud jsem omylem nanesla i na dolní rasy, oci mě palily

Sérum mohu jen doporučit , výsledky se nedostanou hned, ale pokud se sérum bude opravdu nanášet denodenně, tak můžete očekávat opravdu rasy delsi. Rasy jsou opravdu delsi . S použitím klesticek na rasy a natočení kartackem a rasenkou, je to skvělá kombinace .

Lambre Magic Eyelash aktivní sérum na růst řas 4 ml

Lambre Magic Eyelash aktivní sérum na růst řas 4 ml

Ověřený zákazník jk-kosmetika Alena

Přidáno: 14. listopadu 2023

Zakoupeno v jk-kosmetika

Doporučuje produkt
  • Jednoduché použití, účinnost zaručena, nízká cena.Super výrobek.

Ověřený zákazník Testuj.to Markéta

Přidáno: 9. listopadu 2023

• Aplikace
  • Lehce štípe

Používala jsem sérum rimia a již po měsíci jsem viděla změny! Řasy jsou hustší, silnější a tmavší. Určitě ho budu používat i nadále. Koupila jsem si před tím i jiné sérum různých značek a tohle se mi zdá jako velice účinné. Akorát mě lehce štípali víčka ale nic co bych nevydržela

Doporučuje produkt
  • neslepuje řasy, dobrý tvar kartáčku

Sérum na řasy opravdu působí - byla jsem skeptická, ale přesvědčilo mne. Proto jsem si ho nyní objednala již podruhé.

Synouvelle Cosmetics Lash & Brow Activating Serum vysoce výkonné sérum pro dlouhé řasy a plné obočí 5 ml

Ověřený zákazník Synouvelle.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 6. listopadu 2023

(naposledy upraveno 20. února 2024)

Zakoupeno v Synouvelle.cz

• Funguje!
ÉleverLash Tu Es Belle! Eyelash Serum Kondicionér pro aktivní růst řas 3 ml

ÉleverLash Tu Es Belle! Eyelash Serum Kondicionér pro aktivní růst řas 3 ml

Ověřený zákazník Cosibella.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 5. listopadu 2023

Zakoupeno v Cosibella.cz

Doporučuje produkt

vyrobek jsem si zakoupila dle doporuceni

Ověřený zákazník www.denatura.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 27. října 2023

Doporučuje produkt
  • příjemné používání bez dráždění očí, jsem teprve na začátku, uvidíme za měsíc

Ověřený zákazník Testuj.to Monika

Přidáno: 26. října 2023

• Balení
  • Barva
  • Rychlý účinek
  • Nic

Sérum na řasy Rimia Spacelash velmi doporučuji tento produkt je naprosto top. Sérum rimie splacesh krásně prodlouží délku řas, zpevní je a přijdou mi i hustější a lesklejší. Mohu vřele doporučit kdo hledá něco na zhoustnuti a hlavně prodloužení řas je toto sérum to pravé.

Ověřený zákazník www.denatura.cz Jenny

Přidáno: 26. října 2023

Doporučuje produkt

Úžasně fungující přírodní produkt. Jsem nadšená ze svých řas.

Reakce obchodu www.denatura.cz

Dobrý den, děkujeme vám za recenzi na naše sérum na řasy. Máme velkou radost, že jste z produktu nadšená! Hezký den, Laura, deNatura

deNatura Růstové sérum na řasy 3 ml

Ověřený zákazník www.denatura.cz F.

Přidáno: 24. října 2023

Doporučuje produkt
  • Řasy jsou o trochu delší, vypadaná místa jsou dorostlá. Používám asi 1 měsíc.

Jednoduchá aplikace,začínají být vidět výsledky

di ANGELO No.1 Lash sérum pro růst řas s patentovanou technologií na prodloužení řas 6 ml

Ověřený zákazník Lilite.cz Alex

Přidáno: 24. října 2023

(naposledy upraveno 24. října 2023)

Zakoupeno v Lilite.cz

Nedoporučuje produkt

Objednávala jsem tento produkt od jiných prodejců a byla jsem velice spokojena. S dodáním tydy bylo vše v pořádku, jen sérum nefunguje. Měla jsem vyrážku na víčkách a lahvička se neshoduje s originálem. Pravděpodobně se jedná o nějaký falešný výrobek. Jen škoda, že tohle člověk pozná až při používání a důkladném porovnání.
S tímto výrobkem od tohoto dodavatele nejsem vůbec spokojená ..

Reakce obchodu Lilite.cz

Dobrý den, reklamaci řešíme i s výrobcem, produkty máme přímo od výrobce. Zboží Vám bude vyreklamováno, buď pošleme nový kus nebo peníze za objednávku. S pozdravem Lilité

Natucain Lash Serum a pro růst řas 3,9 ml

funguje pro růst řas

Ověřený zákazník www.denatura.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 21. října 2023

Doporučuje produkt

Konečně začaly řasy růst. Při používání ráno a večer 3ml dlouho nevydrží. Ale koupila jsem podruhé... tak uvidím...

Doporučuje produkt

Používám na obočí i řasy zatím krátce. Aplikace je pohodlná pomocí aplikátoru ne štětečku.

Doporučuje produkt
  • Moje druhé balenie, asi najviditeľnejšie výsledky
  • Neštípe v očiach
  • Dlho vydrží
  • Vyššia cena

Napriek vyššej cene som videla ja aj moji známi na mne asi najlepšie výsledky oproti iným séram. Aj preto som sa k nemu opäť vrátila. Je príjemné, neštípe ma v očiach, aj keď ich mám pomerne citlivé a dlho vydrží. Určite ho môžem len odporučiť. Už po mesiaci používania je rozdiel badateľný a mihalnice krásne zvýraznené a predĺžené.

Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25